1. /
  2. Новини
  3. /
  4. МОБІЛЬНИЙ ЦЕНТР ЗАЙНЯТОСТІ ОДЕСЬКОГО...

МОБІЛЬНИЙ ЦЕНТР ЗАЙНЯТОСТІ ОДЕСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЗ ПРОВІВ РЯД ЗАХОДІВ В АРЦИЗЬКІЙ ГРОМАДІ

19 червня 2024 року мобільний центр зайнятості Одеського обласного центру зайнятості побував в с. Виноградівка, Арцизької територіальної громади, Болградського району Одеської області, де за сприяння Олександра Іорданова, заступника голови Болградської районної державної адміністрації та Олександра Малєва, заступника голови Арцизької територіальної громади, було проведено ряд заходів:

презентацію активних програм служби зайнятості;

– консультування мешканців громади щодо пошуку роботи, професійного навчання, надання ваучера на навчання та отримання гранту для започаткування або розвитку власного бізнесу;

– проведення семінару з техніки пошуку роботи;

– презентацію фінансової підтримки роботодавців (компенсації, допомога по частковому безробіттю).

Директор Одеського обласного центру зайнятості Микита Коренєв відкрив захід та розповів присутнім про послуги, які надає служба зайнятості для населення та роботодавців. А також, в рамках заходу Микита Коренєв вручив ваучери на перепідготовку за професією «Кухар».

До заходу в громаді долучились понад 40 осіб, що отримали послуги служби зайнятості, (10 з яких молодь, 6 осіб з інвалідністю, троє осіб з числа внутрішньо переміщених) та 5 роботодавців.

За інформацією Одеського обласного центру зайнятості