1. /
  2. Новини
  3. /
  4. РОБОЧОЮ ГРУПОЮ БОЛГРАДСЬКОЇ РВА...

РОБОЧОЮ ГРУПОЮ БОЛГРАДСЬКОЇ РВА ПРОАНАЛІЗОВАНО ШІСТЬ ПУБЛІЧНИХ ЗАКУПІВЕЛЬ ГРОМАД

01 серпня голова Болградської районної державної (військової) адміністрації Михайло Шарафаненко спільно з першим заступником голови Болградської РВА Валерієм Єребаканом, заступником голови Болградської РВА Олександром Іордановим, начальником відділу фінансів Болградської РВА Павлом Синельниковим та представник Болградської окружної прокуратури Ольга Карапіря провів робочу нараду з питань раціонального витрачання бюджетних коштів в громадах Болградського району.

Так, за період з 24 по 31 липня 2024 року спеціалістами Болградської РВА розглянуті закупівлі, які здійснюються територіальними громадами району. В результаті моніторингу, особливу увагу було приділено закупівлям, які викликали сумніви щодо їх доцільності або у вартості можуть бути ознаки завищення цін.

Відпрацьовано 3 завершені процедури та 3 подані пропозиції закупівель на загальну суму 5566,9 тис. грн проведених в Болградській, Павлівській, Арцизькій та Городненській громадах району.

Предметом закупівлі виступають послуги з технічного обслуговування обладнання та механізмів, послуги з ремонту, технічного обслуговування дорожньої інфраструктури і пов’язаного обладнання, а також закупівлі швидкоспоруджуваної модульної споруди для улаштування найпростішого укриття, протипожежне, рятувальне та захисне обладнання, твердого та дизельного палива.

За результатами аналізу робоча група доручила головам громад надати роз’яснення та обґрунтування по виявленим зауваженням та скасувати тендерні закупівлі, якщо вони проведені з порушеннями.