1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: НАЙПОПУЛЯРНІШІ УКРАЇНСЬКІ...

НОВИНИ ГРОМАД: НАЙПОПУЛЯРНІШІ УКРАЇНСЬКІ ТРЕВЕЛ-БЛОГЕРИ ЗАВІТАЛИ ДО МІСТА БОЛГРАД

Найпопулярніші українські тревел-блогери чимало подорожують світом, але деякі присвячують багато часу й дослідженню рідної країни, вишукуючи унікальні місця та неймовірні туристичні атракції. Зазвичай головна мета їхніх блогів – популяризація тих українських місць, які досі невідомі пересічному туристу.

Цими вихідними до нас завітали одні з найпопулярніших українських тревел – блогерів Макс Узол та Ольга Манько, власники ютуб-каналу «Узол і Манько», на якому вже четвертий рік розповідають, як подорожувати, пізнавати Україну та світ і цінувати своє.

За цей час ютуб-канал зібрав 214 тисяч підписників і майже 27 мільйонів переглядів.Ось і до нас вони приїхали у пошуках колоритних місць та неординарних людей, які роблять Україну такою, яка вона є та показати багатогранну туристичну Україну.

Зустріч вийшла дуже насиченою. Наші гості відвідали дві гастрономічні локації: “Щедра околиця” і “Балканські ястія”, туристичний інформаційний центр “Болград” та стали учасниками оглядової екскурсії по місту.І дощ, який пішов наприкінці екскурсії став добрим знаком для нас. Далі буде…

Час пролетів непомітно. “Прощання було зворушливим.

“Наступний випуск буде про Вас. Чекайте”, – такими словами закінчилась наша перша зустріч. А чи буде друга? Сподіваємося що буде, тому що у планах ребят знімання документальних фільмів про людей, які розвивають міста, про національні традиції.

В кінці кожного свого випуску автори сюжетів кажуть глядачам: «Ми любимо вас !».

В кінці кожної зустрічі з гостями громади ми говоримо “Приїжджайте до нас! Ми чекаємо на Вас!”

Посилання на ютуб-канал “Узол і Манько”:

https://www.youtube.com/@uzolimanko

За інформацією КЗ “Туристичний інформаційний центр “БОЛГРАД” Болградської міської ради Одеської області