1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: У ГОРОДНЕНСЬКІЙ...

НОВИНИ ГРОМАД: У ГОРОДНЕНСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДКРИВСЯ ЦЕНТР ДЕННОГО ДОГЛЯДУ “ТВОЄ МАЙБУТНЄ”

9 серпня відбулося урочисте відкриття Центру денного догляду “Твоє майбутнє” для дітей з особливими освітніми потребами в Новотроянівському ЗДО Городненської громади, це реалізація проекту французької Гуманітарної організації AKTED.

Робота Центру передбачає проведення корекційно-розвиткових занять, активних ігор, творчих та спортивних занять для дітей віком від 2 до 7 років з особливими освітніми потребами. Центр покликаний забезпечити плавну соціалізацію та розвиток дітей у комфортному та дружелюбному середовищі та сприятиме адаптації дітей та ефективному проведенню розвиваючих занять, оскільки кожному малюку приділятиметься достатньо уваги.

Цільова аудиторія, яка буде перебувати в Центрі денного догляду, це діти з особливими освітніми потребами дошкільного віку з 2-х до 7-ми років. Фахівцями Центру буде надаватися консультативно- інформативна психологічна допомога сім’ям, які мають дітей з порушеннями розвитку, а також у вигляді ознайомлення з прийомами корекційно-розвиваючого навчання та способам закріплення досягнутого дитиною в процесі надання освітніх послуг.

За інформацією Городненської громади

Смотреть статистику

Продвигать публикацию

Нравится

Комментировать

Отправить

Поделиться