1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ПРИВІТАННЯ ГОЛОВИ БОЛГРАДСЬКОЇ РДА...

ПРИВІТАННЯ ГОЛОВИ БОЛГРАДСЬКОЇ РДА З 210-Ю РІЧНИЦЕЮ ЗАСНУВАННЯ СЕЛИЩА ТАРУТИНЕ

Шановні мешканці Тарутине!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди 210 річниці заснування вашого селища.

День селища – особливе свято, яке об`єднує всіх мешканців, тих, чиєю працею воно створювалось. Історія кожного селища є частиною історії нашого району та держави, а її, як відомо, творять добрі, щирі, працьовиті люди. Щоденна праця, відданість та любов до рідної землі заслуговують на глибоку повагу.

Саме вашими спільними зусиллями створюється неповторний образ рідного краю, зберігається його історія та закладається майбутнє.

Шана та подяка людям старшого покоління, чия мудрість та життєвий досвід нині допомагають молодим розвивати рідну Тарутинщину та підтримувати славетні традиції свого народу.

Нажаль, війна внесла в наше життя свої правила, але я дякую всім мешканцям Тарутине за людяність та патріотизм до свого рідного краю.

Особливу подяку сьогодні хочу висловити всім Героям Тарутинщини, які мужньо боронять нашу землю від російських загарбників, кожну хвилину ризикуючи своїм життям – низький їм уклін і подяка! Вірю і знаю, що незабаром вони з Перемогою повернуться до своїх домівок, де на них чекають рідні.

Вічна пам’ять і слава Героям, які віддали своє життя за Україну, за мирне небо, за наш з вами спокійний сон!

Від щирого серця й від усієї душі бажаю щоб це свято принесло вам та вашим родинам мир, добробут та злагоду. Нехай живе ваше рідне селище, народжуються і підростають діти, нехай щастя, любов та достаток живуть на кожній його вулиці, у кожному домі, у кожній родині.

З повагою

Голова

Начальник районної державної

(військової) адміністрації Михайло ШАРАФАНЕНКО