1. /
  2. Новини
  3. /
  4. В БОЛГРАДСЬКОМУ РАЙОНІ ВІДЗНАЧАЮТЬ...

В БОЛГРАДСЬКОМУ РАЙОНІ ВІДЗНАЧАЮТЬ ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

День Незалежності України – це найбільше національне свято. 33 роки тому українці відновили втрачене. Відновили власну незалежну державу. Сьогодні, у війні з російським окупантом ми знову боремося за існування України, за незалежність, за територіальну цілісність, за майбутнє!

З цієї нагоди в КЗ «Центр культури та дозвілля» Болградської міської ради міста Болград пройшов урочистий захід, в якому взяли участь начальник Болградської районної військової адміністрації Михайло Шарафаненко, голова Болградської районної ради Михайло Садаклієв, Болградський міський голова Сергій Димитрієв, представники місцевого самоврядування, організацій, підприємств й установ громад та громадськість.

Традиційно розпочали концертну програму зі вшанування пам’яті полеглих за Україну та виконанням Державного Гімну.

Керівники району та Болградської громади звернулись до всіх присутніх з вітальними словами.

«Ми знаємо і ніколи не забудемо ціну Незалежності – символу свободи і гідності кожного окремого українця та всього народу! Ми – сильні! Сильні силою українського війська та силою волі нашого народу! Україна Бореться! Україна Переможе!» – звернувся до присутніх начальник Болградської РВА Михайло Шарафаненко.

З нагоди відзначення чергової річниці Дня Незалежності України керівники району та громади вручили Почесні грамоти Одеської обласної державної адміністрації, Болградської районної державної адміністрації, Болградської районної та міської ради кращим представникам, які досягли значних здобутків у професійній діяльності.

З музичними привітаннями виступили артисти та творчі колективи КЗ «Центр культури та дозвілля» Болградської міської ради.

Після урочистого заходу в музеї Бойової Слави Болградської міського ради пройшла цікава екскурсія.

В цей святковий день в усіх громадах району пройшли урочисті заходи до Дня Незалежності України.

и ещё 25

Статистика и объявления

Продвигать публикацию

Все реакции:

34Болградська районна рада и ещё 33