1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ПРИВІТАННЯ ГОЛОВИ З 203-Ю...

ПРИВІТАННЯ ГОЛОВИ З 203-Ю РІЧНИЦЕЮ ЗАСНУВАННЯ МІСТА БОЛГРАД

Шановні мешканці міста Болград!

Від усього серця вітаю вас з річницею заснування вашого міста Болград!

Впродовж багатьох століть, Болград є джерелом невичерпної духовної енергії та добра. Це свято об’єднує усіх, кому дороге своє місто – його вулиці, будівлі, сквери, парки і храми, його героїчне минуле і трудове сьогодення.

Дві сотні літ… З тих пір багато чого переродилося, та незмінним є непоборний дух працелюбного народу, який береже минуле та закладає фундамент майбутнього! Ми з вдячністю згадуємо всіх, хто творив їх славетну історію, збагачував традиції, розбудовував та боронив від ворога.

Усі досягнення, якими багато ваше місто, складаються з щоденної праці, знань і талантів його жителів. Дякую всім мешканцям, які небайдужі до долі рідного міста, а особливо представникам старшого покоління, мудрим наставникам, тим, хто пройшов різні випробування, але не зламався та продемонстрував гідний приклад служіння своєму краю, змінюючи своєю працею кожен день життя на краще.

Ми святкуємо дні заснування в умовах воєнного стану. Багато наших захисників, уродженців м. Болград зараз захищають незалежність України на передовій. Віримо в наших Героїв, в усіх, хто мужньо боронить нашу з вами рідну землю й молимося за них.

Від усієї душі вітаю всіх мешканців м. Болград зі святом. Бажаю, щоб з кожним роком місто ставало затишним і комфортним, щоб заможніше жилося його жителям, щоб ми ставали толерантнішими, добрішими і милосерднішими один до одного.

Віримо в Збройні Сили України, в усіх, хто мужньо боронить нашу з вами рідну землю!

Зі святом вас!

Голова

Начальник районної державної

(військової) адміністрації Михайло ШАРАФАНЕНКО