1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: ГОЛОВА РАДИ...

НОВИНИ ГРОМАД: ГОЛОВА РАДИ З ПИТАНЬ ВПО ВІДВІДАЛА ТЕРИТОРІАЛЬНИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ ТАРУТИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Оксана Кострова, голова Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при виконавчому комітеті Тарутинської селищної ради відвідала стаціонарне відділення територіального центру соціального обслуговування Тарутинської селищної ради.

На даний час у центрі соціального обслуговування перебувають 11 людей похилого віку з числа внутрішньо переміщених осіб, з якими Оксана Кострова провела зустріч.

Пацієнтки терцентру радо зустріли голову Ради з питань ВПО, вони поділилися з нею пережитим внаслідок окупації російськими військами рідних міст та сіл. В свою чергу Оксана Кострова поцікавилась життям внутрішньо переміщених осіб у терцентрі.

Жінки дякували персоналу центру соціального обслуговування за увагу та людяність, за гарні умови перебування, які тут створені.

Кожен із ВПО звернувся до голови Ради зі своїм питанням. Оксана Кострова запевнила їх у наданні посильної допомоги.

Зустріч пройшла у теплій, чуйній атмосфері. Подібні зустрічі будуть продовжені і на далі у більш ширшому форматі із залученням інших членів Ради ВПО та спеціалістів селищної ради.

За інформацією Тарутинської селищної ради