1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ГЕННАДІЙ БАМБУРА ВЗЯВ УЧАТЬ...

ГЕННАДІЙ БАМБУРА ВЗЯВ УЧАТЬ В ЗАСІДАННЯ СЕСІЇ БОЛГРАДСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ

Сьогодні начальник Болградської районної  військової адміністрації Геннадій Бамбура взяв участь в пленарному  засіданні чотирнадцятої сесії Болградської районної ради.

Під час пленарного засідання розглядалось питання затвердження списку присяжних Арцизького районного суду Одеської області.

На підставі подання Територіального управління державної судової адміністрації України в Одеській області щодо затвердження списку присяжних та розглянувши пропозиції Арцизької міської ради, Павлівської  та Теплицької сільських рад щодо кандидатур присяжних Арцизького районного суду Одеської області, депутати Болградської районної ради затвердили  список присяжних Арцизького районного суду Одеської області, які постійно проживають на території Болградського району, відповідають вимогам статті 65 Закону України «Про судоустрій і статус суддів» та надали згоду бути присяжними.

Крім того, Геннадій Васильович ознайомив присутніх зі станом справ у Болградському району.

Голова Болградської районної ради Михайло Садаклієв звернувся до депутатів районної ради та подякував їм за належне виконання доручення начальника Одеської ОВА щодо залучення до підготовки учбових закладів освіти Болградського району до нового навчального року.

Крім того, він звернув увагу на необхідність допомоги керівництву громади з пошуку житлових приміщень для ВПО, а також на  залучення та сприяння у зборі коштів, гуманітарної допомоги для ВПО, ЗСУ та підрозділів ТРО.