1. /
  2. Новини
  3. /
  4. БОЛГРАДЩИНА ВШАНУВАЛА ПАМ’ЯТЬ ВОЇНІВ-ВИЗВОЛИТЕЛІВ...

БОЛГРАДЩИНА ВШАНУВАЛА ПАМ’ЯТЬ ВОЇНІВ-ВИЗВОЛИТЕЛІВ ДРУГОЇ СВІТОВОЇ ВІЙНИ

28 жовтня щороку ми відзначаємо День визволення України від фашистських загарбників та вшановуємо пам’ять воїнів, які загинули в боях за визволення України. Сьогодні – зі зброєю в руках, наші захисники знову захищаючи свою землю.

З нагоди Дня визволення України від фашистських загарбників в м. Болград районна та  місцева влада поклали  квіти до братської могили воїнів, загиблих у боях під час Другої Світової війни. 

Перший заступник начальника Болградської районної військової адміністрації Денис Байлук, голова Болградської районної ради Михайло Садаклієв,  заступник голови Болградської міської ради Андрій Гарвалов та секретар Болградської міської ради Віра Ніколаєнко вшанували пам’ять воїнів-визволителів хвилиною мовчання.

Ми пам’ятаємо усіх героїв, чия боротьба, самовіддана праця і героїзм сприяли звільненню України від нацистів. У серці кожного з нас жива пам’ять про неоціненний внесок українців у спільну перемогу в цій жахливій війні.

Пам’ятаємо, що той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця пам’ять робить нас сильнішими. Вона запорука нашої перемоги! Тому що саме сьогодні, ми як ніколи відчуваємо ту тонку грань між миром і війною. Нинішні захисники України гідно продовжують героїчні традиції фронтовиків, захищаючи майбутнє країни вже в наш час.

Незмінним залишається прагнення українців до свободи. Як і 78 років тому, так і сьогодні.

 Дуже чекаємо того дня, коли ми зможемо відсвяткувати Перемогу вже цієї, сьогоднішньої війни. Хотілося б, щоб наші діти відсвяткували цей же день через рік вже в мирній країні.

Світло завжди перемагає темряву. І Україна переможе!