1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: РАЗОМ ДО...

НОВИНИ ГРОМАД: РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

Навіть маленька частинка нашої праці допомагає перемозіУкраїни над агресором. Джури Тарутинського ліцею разом з керівником гуртка Григорієм Церковним організували і провели дві акції на підтримку Збройних сил України «Купи спальник захиснику – зігрій воїна» та «Окопна свічка». Наразі тривають ще дві акції «Маскувальна сітка» та «Шкарпетки для Перемоги».

В Тарутинському ліцеї учні та вчителі вже сплели три сітки для ЗСУ. До акцій, оголошених Тарутинськими джурами, долучився Петрівський ліцей, в якому теж були виготовлені окопні свічки та зараз плетуть маскувальну сітку.

Але нашим воїнам дуже потрібно ще декілька сіток, які допомагають їм замаскуватися від ворога та зберігають життя і техніку.

Тарутинська селищна рада долучилася до акцій що проводить курінь Олександра Топала. Сьогодні селищний голова Сава Чернєв передав Григорію Церковному 5000 грн. на потреби для плетіння сіток та зазначив, що виготовлення сіток – це наш вклад у перемогу України, це наша допомога фронту задля збереження життів українських воїнів на передовій.

Селищний голова подякував Г.Церковному за ініціативність, та важливу роботу, що він проводить, а також за патріотичне виховання підростаючого покоління.

Шановні мешканці та гості Тарутинської громади! Не будьмо байдужими, долучаймося до акцій на допомогу нашим воїнам! Об’єднаймо наші сили задля перемоги над російським агресором!

За інформацією Тарутинської селищної ради