1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ПРИВІТАННЯ НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА...

ПРИВІТАННЯ НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ ТА АМАТОРІВ НАРОДНОГО МИСТЕЦТВА

9 листопада  – Всеукраїнський день працівників культури та

аматорів народного мистецтва

Шановні працівники закладів культури та аматори народного мистецтва!      

Сердечно вітаю Вас із професійним святом. Болградський район надзвичайно багата талановитими людьми. Щоденною кропіткою працею працівників закладів культури, викладачів школи мистецтв, бібліотекарів, учасників аматорських колективів і майстрів народного мистецтва невтомно плескається джерело духовності, правди і краси. Виступи аматорських колективів вражають своєю неповторністю, яскравим колоритом, різноманітністю репертуару та невичерпною енергією виконавців.

Болградщина має особливий колорит. Адже,  наш край — багатонаціональна духовна скарбниця та благодатна нива для мистецької діяльності. Завдячуючи вам ми вчимося любити рідний край, пісню і танець рідного народу, що, у свою чергу, сповнює нас високими патріотичними почуттями.

Щиро дякую кожному із вас, за невтомну працю, за збереження і примноження джерел духовності, правди і краси, адже своєю плідною роботою та силою духу ви звеличуєте наш край, примножуєте успіхи та наші перспективи. Завдячуючи участі в численних фестивалях та конкурсах ви прославляєте Болградський район не тільки в країні, а й за її межами. 

Бажаю всім вам невичерпного оптимізму та натхнення, потужної творчої енергії, з ентузіазмом шукати і втілювати в життя свої приголомшливі ідеї, перетворювати задумане в шедеври! Нехай ваша праця буде гідно нагороджена, а заслуги не залишатимуться непоміченими!

Голова

Начальник Болградської                                                            

райдержадміністрації                                                                               Геннадій БАМБУРА