1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОНУ!

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОНУ!

Внаслідок агресії російських окупантів та регулярних цілеспрямованих обстрілів ворогом об’єктів критичної інфраструктури стан енергосистеми України потребує відновлення та застосування відключень енергопостачання.

В Одеській області, продовжують застосовуватись екстрені відключення електроенергії. Такий режим буде діяти допоки не знизиться дефіцит генерації електроенергії та ситуація в енергосистемі не стабілізується і ми зможемо повернутись до стабілізаційних відключень, прогнозованих і за графіками.

Для надання допомоги населенню у разі відключення електро і теплопостачання та забезпечення зв’язком, у разі тривалих аварійних відключень, в громадах Болградського району були розгорнуті 25 стаціонарних «Пунктів Незламності».

Усі пункти забезпечені генераторами, де мешканці мають можливість підживити мобільні пристрої, відпочити та зігрітися. Крім того вони забезпечені електроприладами для приготування гарячих напоїв.

«ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ» Болградського району працюють цілодобово (таблиця додається)

Також, Болградською районною військовою адміністрацією розроблена інтерактивна карта «Пунктів незламності Болградського району», до якої можна перейти за посиланням:

ЗАКЛИКАЄМО МЕШКАНЦІВ РАЙОНУ ЗАСПОКОЇТИСЯ!

ТРИМАЙМОСЯ!

РАЗОМ – ДО ПЕРЕМОГИ!