1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ГЕННАДІЙ БАМБУРА ВЗЯВ УЧАСТЬ...

ГЕННАДІЙ БАМБУРА ВЗЯВ УЧАСТЬ У РІЗДВЯНИХ  ЗАХОДАХ

Сьогодні в КЗ «Центр культури та дозвілля» Болградської міської ради міста Болград пройшла концертна програма до Різдва Христового «Різдвяні зустрічі».

На заході були присутні голова Болградської  районної (воєнної) державної адміністрації Геннадій Бамбура, голова Болградської районної ради Михайло Садаклієв, Болградський міський голова Сергій Димитрієв та Протоієрей Степан Турлак благочинний Болградського округу Одеської єпархії.

Очільник Болградської РВА привітав присутніх з прийдешніми Різдвяними святами, та побажав миру в Україні, а з ним – і добробуту, благополуччя та злагоди.

Він зазначив, що світло й радість нам дарують не святкові вогні, а тепло наших сердець, єднання та вдячність, які простягаються від наших домівок до фронтових окопів. Нехай Різдвяні свята принесуть нашим відважним захисникам Господнє благословення та захист. Як жодні злі сили не змогли перешкодити народженню Божого дитяти, так ніщо не зможе зупинити нас на шляху до Перемоги! Адже навіть після найтемнішої ночі завжди настає світанок.

До привітань долучились голова Болградської районної ради, Болградський міський голова та Протоієрей благочинний Болградського округу Одеської єпархії.

Під час заходу було організовано збір коштів для ЗСУ та всі бажаючі мали змогу зробити свій благодійний внесок.

Артисти, творчі колективи КЗ «Центр культури та дозвілля» Болградської міської ради виступили з цікавою концертною програмою. Також зі сцені пролунали музичні номери в  акапельному виконанні від церковного хору Спасо – Преображенського собору.