1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: В ТЕПЛИЦЬКІЙ...

НОВИНИ ГРОМАД: В ТЕПЛИЦЬКІЙ ГРОМАДІ СПЕЦІАЛІСТИ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ ЯКОСТІ ОСВІТИ ПРОВЕЛИ ЕКСПРЕС-ТРЕНІНГ «САМООЦІНЮВАННЯ ВІД «А» ДО «Я»

14 лютого 2023 року в рамках реалізації проєкту трьох ступеневої підтримки закладів освіти «PRO САМООЦІНЮВАННЯ-2023» фахівцями управління Державної служби якості освіти в Одеській області: Лабунською Оленою Іванівною, головним спеціалістом відділу інституційного аудиту управління Державної служби якості освіти в Одеській області, Самофаловою Валентиною Анатоліївною, заступником начальника відділу взаємодії з органами місцевого самоврядування, моніторингу та позапланового контролю закладів освіти управління Державної служби якості освіти в Одеській області та Деребізовою Галиною Андріївною, головним спеціалістом відділу інституційного аудиту управління Державної служби якості освіти в Одеській області, було проведено експрес-тренінг для керівників закладів освіти Теплицької сільської ради «Самооцінювання від «А» до «Я».

Крім адміністрації закладів освіти, були запрошенні вчителі, вчителі-методисти, вихователі дитячих садочків. Приємно, що до експрес-тренінгу долучився Теплицький сільський голова Іван Леонтьєв, який звернув увагу на обов’язок Засновника, ставити в пріоритеті організацію безпечного освітнього середовища серед учасників навчально-виховного процесу.

В ході дискусії були порушенні актуальні проблеми з питань самооцінювання в закладах освіти. Корисними стали поради фахівців ДСЯО, продемонстровані інструментарії нададуть змогу легко й якісно здійснити самооцінюювання в кожному закладі освіти Теплицької громаді.

За інформацією Теплицької сільської ради