1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ЗВЕРНЕННЯ НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА...

ЗВЕРНЕННЯ НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА З НАГОДИ ДНЯ ЄДНАННЯ

Шановні друзі!

Сьогодні наша держава веде кровопролитну війну з російським агресором. Від сумної дати початку повномасштабної агресії минає вже рік. Рік величезних втрат і безмежного бажання жити. Рік страшного болю і величезної гордості, що ми українці… Ми тримаємося, ми стоїмо, ми все здолаємо. Тому що ми з’єднались у боротьбі проти ворога. В кожного свій фронт, і кожен важливий.

Сьогодні важливий день для нашого народу – день єднання нас усіх, ми різні, різного віку, статі, з різних міст, регіонів, різних професій, різних талантів, різних знань, мов, релігій. Але нас  поєднує єдине бажання – жити, жити в мирі, без війни, жити в незалежній вільній країні.

  На все це ми маємо повне право, тому що ми у своїй країні. І ніхто не вправі лишати нас нашої свободи, наших домівок, нашої країни. Тільки ми разом зможемо захистити нашу країну та перемогти ворога.

Віримо  в Перемогу, в ЗСУ, цінуємо наших  союзників, і знаємо, що все не даремно. Тому що в єднанні наша сила, в єднанні наша перемога.

Слава нашим нездоланним захисникам, дякуємо їм за кожне врятоване життя, за кожне звільнене село і місто, за кожний прожитий день…

Все буде  Україна – наша незалежна та  чарівна країна!

Слава Україні!

Голова

Начальник  Болградської                                                   

районної військової адміністрації                                  Геннадій БАМБУРА