1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: ЗУСТРІЧ СЕЛИЩНОГО...

НОВИНИ ГРОМАД: ЗУСТРІЧ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ З ПРЕДСТАВНИКАМИ МІЖНАРОДНОГО ФОНДУ ДОПОМОГИ ТА РОЗВИТКУ “БЛАКИТНИЙ ПІВМІСЯЦЬ»

Сьогодні до Тарутинської громади завітали Mustafa ERDEM – менеджер по Одеській та Миколаївській областях Міжнародного фонду допомоги та розвитку «Блакитний півмісяць» Туреччини та представники благодійного фонду «Буджак Реліф».
Під час зустрічі Тарутинського селищного голови Сави Чернєва з менеджером Міжнародного фонду та представниками благодійного фонду були підписані акти прийому-передачі гуманітарного грузу, який був переданий Тарутинській селищній раді (консерви, медичні рюкзаки, буржуйки, брикети для опалення). Гості оглянули склад з гуманітарною допомогою.
Також були обговорені механізми надання необхідної допомоги згідно підписаного Меморандум про порозуміння між Міжнародним фондом допомоги та розвитку Блакитного півмісяця – IBC та Тарутинською селищною радою.
Тарутинський селищний голова подякував Mustafa ERDEM за підтримку українського народу, за те, що в такий складний для Туреччини час, неурядові організації країни знаходить можливість допомагати нам. Від імені жителів Тарутинської громади Сава Чернєв висловив щирі співчуття турецькому народу з приводу загибелі тисяч людей внаслідок потужного землетрусу.

За інформацією Тарутинської селищної ради