1. /
  2. Новини
  3. /
  4. МІНСОЦПОЛІТИКИ ПРОВОДЯТЬ ПІЛОТУВАННЯ ПРОЕКТУ...

МІНСОЦПОЛІТИКИ ПРОВОДЯТЬ ПІЛОТУВАННЯ ПРОЕКТУ ДЕРЖАВНОГО СТАНДАРТУ СОЦІАЛЬНОЇ ПОСЛУГИ СУПРОВОДУ СІМЕЙ У СКЛАДНИХ ЖИТТЄВИХ ОБСТАВИНАХ

Міністерством соціальної політики у співпраці з проектом технічної допомоги „Супровід урядових реформ в Україні”, що виконується Alinea International Ltd. за підтримки Уряду Канади, розроблено проект Державного стандарту соціальної послуги соціального супроводу сімей / осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Метою проекту є конкретизація змісту цієї соціальної послуги в контексті розвитку соціальних та батьківських компетенцій батьків або осіб, які їх заміняють, задля підвищення їхньої спроможності здійснювати догляд та виховання дитини в сім’ї.

Пілотування дозволить врахувати практичний досвід надавачів соціальних послуг, визначити відповідність змісту та запропонованих у проекті стандарту інструментів, очікуваним результатам від надання цієї соціальної послуги.

Як взяти участь у пілотуванні?

Зацікавленим надавачам соціальних послуг необхідно подати відповідну заяву до 30 березня 2023 року до обласної, Київської міської державної адміністрації.

Умови:

– надавач соціальних послуг включений до розділу „Надавачі соціальних послуг” Реєстру надавачів та отримувачів соціальних послуг;
-у надавача соціальних послуг працює не менше 2-х фахівців із соціальної роботи / соціальних працівників, які мають досвід роботи з сім’ями з дітьми;
-можливість фахівців відвідувати сім’ї за місцем їх проживання не менше 2-х разів на тиждень та / або наявність віддаленого робочого місця для фахівця та / або зручне транспортне сполучення.
Для отримання додаткової інформації звертатися за телефоном: (044) 289-45-71, або на електронну адресу: a.r.babash@mlsp.gov.ua.