1. /
  2. Новини
  3. /
  4. АМЕРИКАНСЬКИЙ КОГНІТИВІСТ І ПИСЬМЕННИК...

АМЕРИКАНСЬКИЙ КОГНІТИВІСТ І ПИСЬМЕННИК СКОТТ БАРРІ КАУФМАН (SCOTT BARRY KAUFMAN) СТАВ ГОСТЕМ НОВОГО ЕПІЗОДУ СПЕЦІАЛЬНОГО СЕЗОНУ ПОДКАСТУ «ПРОСТИМИ СЛОВАМИ» ВІД THE VILLAGE УКРАЇНА.

 «Наш мозок дуже пластичний. І якщо ми постійно кажемо собі, що ми жертви й у нас немає надії, ми починаємо вірити в це. Тому я хочу, щоб усі, особливо слухачі цього подкасту, змінили свій погляд на це й були вдячними за те, що ви живі, вдячними за найдрібніші дрібниці у вашому житті. Не все повинно бути чудовим і дивовижним, це може бути просто: «О, я сьогодні добре поговорив зі своїм сином». Це причина для того, щоб жити».

Про унікальну відданість українців своїй країні: «Ви всі дуже сильні, дуже сильний народ»

Про оптимізм: «Думаю, що оптимізм є токсичний, але є і трагічний»

Про необхідність серйозного ставлення до усіх страждань: «Дослідження показують, що самотність може бути такою самою причиною смерті, як і високий рівень холестерину»

Слухайте розмову ведучих – клінічної психологині Софії Терлез та журналіста, письменника, амбасадора Всеукраїнської програми ментального здоров’я Марка Лівіна зі Скотом Баррі Кауфманом на усіх подкаст-платформах

Apple Podcasts – https://apple.co/3RqJbzJ

Google Podcasts – https://bit.ly/46cj2sI

SoundCloud – https://bit.ly/3ZuOHDh

Spotify – https://bit.ly/3Zyl3Nx

YouTube – https://www.youtube.com/watch?v=9P0N4Fi5kqw

Повний текст інтерв’ю – тут https://www.the-village.com.ua/…/343733-amerikanskiy…

Проєкт реалізовано в межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я – ініціативи першої леді Олена Зеленська за підтримки компанії Visa, учасниці спільноти «Бізнес без бар’єрів», у співпраці з Координаційний центр КМУ / Mental Health UA й громадською організацією Безбар’єрність.

«Бізнес без бар’єрів» – спільнота компаній, яка об’єдналася навколо ініціативи першої леді Олена Зеленська «Без бар’єрів», спрямованої на створення рівних можливостей для всіх українців.

#тияк