1. /
  2. Новини
  3. /
  4. АПАРАТНА НАРАДА НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ...

АПАРАТНА НАРАДА НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА

Сьогодні, під керівництвом начальника Болградської районної військової адміністрації Михайла Шарафаненка, відбулась щотижнева апаратна нарада за участю заступників голови та керівників структурних підрозділів районної державної адміністрації.

На початку керівники структурних підрозділів Болградської РВА звітували про вирішення проблемних питань у відповідних галузях та визначили пріоритети на поточний тиждень.

Під час наради головний спеціаліст відділу освіти, охорони здоров’я, культури та спорту районної державної (військової) адміністрації Тетяна Ведь доповіла про функціонування закладів дошкільної освіти Болградського району у літній період. Вона зазначила, що в Болградському районі 79 закладів дошкільної освіти. З них у літній період очно функціонувало 48 дитячих садочків, 30 закладів продовжили дистанційну форму роботи, один заклад не виконує свої функції й знаходиться на простої. Всього в районі оздоровленням у закладах дошкільної освіти було охоплено 1488 вихованців із загальної кількості 2857 дітей.

Начальник відділу фінансів районної державної (військової) адміністрації Павло Синельников ознайомив присутніх зі станом виконання бюджетів об’єднаних територіальних громад Болградського району за серпень 2023 року.

 Було зазначено, що до місцевих бюджетів  об’єднаних територіальних громад Болградського району  за серпень 2023 року надійшло 68 246,9 тис. грн., темп росту складає 111,5%. У серпні 6 з 10 громад Болградського району забезпечили виконання планових показників доходної частини місцевих бюджетів.

Начальник відділу документообігу та контролю апарату районної державної (військової) адміністрації Ірина Пельтек звернула увагу присутніх на дотримання інструкції з діловодства при підготовці документів.

У завершені наради Михайло Володимирович  надав низку доручень начальникам відділів щодо своєчасного забезпечення вирішення вищезазначених питань.