1. /
  2. Новини
  3. /
  4. КЕРІВНИКИ РАЙОНУ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ...

КЕРІВНИКИ РАЙОНУ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ZOOM КОНФЕРЕНЦІЇ КОМПАНІЇ ESRI UKRAINE

В рамках роботи над регіональною стратегією, яка є важливою ініціативою та спрямованою на сприяння сталому розвитку Одещини через ефективне просторове планування із залученням громад до стратегічних рішень,  перший заступник Болградської РВА Валерій Єребакан, заступник Болградської РВА Олександр Іорданов та начальник відділу економіки та агропромислового розвитку райдержадміністрації Світлана Вербанова взяли участь в zoom конференції компанії Esri Ukraine.

Метою зустрічі стало спілкування на тему «Геопортал громади дієвий механізм для розробки комплексного плану просторового розвитку громади».

Компанія Esri Ukraine надає геоінформаційну платформу світового класу для створення на підприємстві / в установі корпоративної геоінформаційної системи. Починаючи з 1 липня 2012 Esri Ukraine отримала статус міжнародного дистриб’ютора Інституту досліджень систем навколишнього середовища Esri на території України. Esri Ukraine надає послуги з постачання ліцензійних програмних продуктів платформи ArcGIS і широкий спектр супутніх інформаційно-консультаційних послуг.

За результатами спілкування, присутні впевнились, що завдяки спільній взаємодії та співпраці  вдасться досягти запланованих результатів.