1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НАЧАЛЬНИК БОЛГРАДСЬКОЇ РВА  ВЗЯВ...

НАЧАЛЬНИК БОЛГРАДСЬКОЇ РВА  ВЗЯВ УЧАСТЬ В СЕЛЕКТОРНІЙ НАРАДІ ОДЕСЬКОЇ ОВА

Сьогодні  начальник Болградської районної військової адміністрації  Михайло Шарафаненко спільно з першим заступником начальника Болградської РВА Валерієм Єребаканом та начальником відділу інфраструктури, містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства, екології райдержадміністрації Аркадієм Радуловим взяли участь в селекторній нараді Одеської ОДА з питань реалізації Національного проекту будівництва заводів з управління відходами.

Нарада відбулась під головуванням заступника голови Одеської обласної державної адміністрації Андрія Фігеля.

На початку селекторної наради, директор Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації, Ірина Шатохіна, доповіла щодо існуючої системи поводження з твердими побутовими відходами на території Одеської області.

Крім того, радник Міністра захисту довкілля та природних ресурсів України Сергій Довгалюк презентував присутнім Національний проєкт будівництва заводів з управління відходами на території Одеської області.

Наприкінці, учасники наради мали можливість обговорити питання щодо координації подальшої роботи у вищезазначеному напрямку.