1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: ЛЕГЕНДАРНИЙ АРЦИЗЬКИЙ...

НОВИНИ ГРОМАД: ЛЕГЕНДАРНИЙ АРЦИЗЬКИЙ ФОТОКЛУБ “БУДЖАК” ВІДМІЧАЄ 50-РІЧЧЯ

До 50-річчя фотоклубу “Буджак” у Арцизькій громаді стартував триденний семінар-практикум “Буджак-23”. Цей захід традиційно збирає навколо себе фотомитців з різних куточків не тільки Арцизької громади, а й усієї України.

Відкриття семінару відбулося у Арцизькому Будинку культури. Право відкрити захід вітальною промовою було надано засновнику фотоклубу «Буджак», почесному громадянину міста, журналісту та фотокореспонденту Володимиру Ковалю.

На виставці представлені роботи фотохудожників з Арциза, Сум, Луцька, Кілії, Миколаєва, Тарутине, Рені.

На відкритті заходу побував й міський голова Сергій Парпуланський, та привітав членів клубу з ювілеєм:

“Півстоліття тому любов до об’єктиву та фотографії об’єднала людей різних професій з різних куточків не тільки нашої громади, а й усієї країни. І сьогодні особливо приємно, що через стільки років “Буджак” й досі залишається місцем, де збирається творча інтелігенція, шанувальники та професіонали фотомистецтва.

Я бажаю нашим фотографам приголомшливих ідей і вдалих кадрів, неймовірних історій і яскравих сюжетів. Але найголовніше – завжди отримувати задоволення від своєї роботи. Дивіться частіше на світ через об’єктив фотокамери, і радуйте інших своїми унікальними світлинами!”, – зазначив очільник громади.

Приємна творча обстановка налаштувала всіх на продуктивні три дні подорожі громадою.

Згідно із затвердженою триденною програмою, семінар-практикум розпочався з Арцизу та продовжить автобусна екскурсія селами Арцизької громади – Прямобалка, Главані, Задунаївка.

За інформацією Арцизької міської ради