1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: НА БЛАГОДІЙНОМУ...

НОВИНИ ГРОМАД: НА БЛАГОДІЙНОМУ ЯРМАРКУ В СЕЛИЩІ БЕРЕЗИНЕ ТАРУТИНСЬКОЇ ГРОМАДИ ЗІБРАЛИ 28200 ГРИВЕНЬ

В суботу, 16 вересня в Березине пройшов Благодійний ярмарок “Разом до перемоги” на підтримку Збройних Сил України. Ярмарок був організований з нагоди 207-ої річниці Дня селища.

Ми живемо у непрості часи, щодня наші воїни, ризикуючи власним життям, боронять від загарбників кожен клаптик української землі. Тому першочерговим завданням, тих, хто знаходиться в тилу є всіляка допомага ЗСУ на шляху до перемоги.

Благодійний ярмарок проводився у парку селища Березине. Він розпочався урочистим відкриттям. Хвилиною мовчання усі присутні вшанували пам’ять загиблих воїнів та мирних громадян. З вітальнимисловами до мешканців селища звернулися: староста Березинського старостинського округу Сергій Сіваєв та директор Березинського ліцею Дмитро Сметана.

До організації та проведення Благодійного ярмарку долучилися установи, організації та підприємства селища: старостинський округ, Березинський ліцей, Укрзалізниця «Березине», сільгосппідприємство «Хорс Агро», Березинський КХП, Березинська амбулаторія ЗПСМ, прихожани Свято-Димитровського Храму, пекарня «Бессарабська паляниця», магазини «Анастася», «Сашко», мешканці селища Микола Атанасов, Алла та Руслан Деде, Ірина Потинга, Раїса Белейкчи.

Щира вдячність і повага всім, хто прийшовна ярмарок та взяв активну участь, хто виготовляв продукцію і хто просто донатив. Дякуємо за смачні вироби! Дякуємо за донати у спільну справу!

Вокальний ансамбль «Намистечко» (керівник Тетяна Куруч) та студія танцю «Перлина», Олександр Сараїн підготували патріотичний концерт.

На ярмарку був і творчий куточок – тут організували виставку дитячих робіт з гуртка «Творча майстерня», проведено майстер – клас для діточок з кулькового пластиліну та плетення патріотичних браслетів.

На спортивному майданчику відбувся турнір з футболу між командамидорослих Березине – Підгірне та СК «Юніор Березине» – Підгірне.

Щиро дякуємо всім і кожному за участь в благодійному ярмарку на підтримку Збройних Сил України!

Березинці зібрали на ярмарку 28200 гривень!

Віримо, що підтримуючи українських бійців, ми вселяємо віру та робимо свій внесок для наближення миру і перемоги.

СЛАВА УКРАЇНІ!

СЛАВА ЗСУ!

За інформацією Тарутинської селищної ради