1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: ПОДІЯ РОКУ...

НОВИНИ ГРОМАД: ПОДІЯ РОКУ – ЗАВЕРШЕНО РЕМОНТНІ РОБОТИ НА НЕБЕЗПЕЧНОМУ ПІДЙОМІ МІЖ СЕЛАМИ ВИНОГРАДІВКА ТА ВЛАДИЧЕНЬ

У селі Виноградівка Болградської громади завершено ремонтні роботи проблемного відрізка дороги Болград – Виноградівка – Владичень довжиною 650 метрів, , що по вулиці Владиченська.

Як і наполягав Болградський міський голова Сергій Димитрієв, ремонт було завершено до кінця літа. В його рамках підрядна організація ТОВ «Євродор» не тільки проклало асфальт на цій ділянці, а й встановило під новим дорожнім полотном трубу для водовідведення, якої тут ніколи не було.

Беручі до уваги той факт, скільки довелося чекати цей ремонт, його справді можна назвати подією року.

«Коли Служба місцевих доріг дала зрозуміти, що проведення аварійно-відновлених робіт на цьому підйомі можливо лише на умовах співфінансування з бюджету громади, ми не могли відмовитись, бо чекати вже було нікуди. Ми б просто дочекались якоїсь трагедії», – зазначив Болградський міський голова.

Нагадаємо, що роботи на підйомі дороги Виноградівка-Владичень почалися у червні поточного року. Як ще на початку зазначив голова громади, особлива увага приділялась якості робіт, щоб відремонтована ділянка прослужила не один рік. Адже на фінансування робіт, вартість яких становить майже 12,8 млн.грн, з бюджету громади будо виділено 10 млн.

«Також якісного капремонту потребує майже 17 км дороги між селами Владичень і Виноградівка. Але вартість такого ремонту немаленька в масштабах бюджету навіть усієї Болградської громади, тому що, за попередніми підрахунками, становитиме майже 900 млн гривень. Але, вважаю, що ми повинні виготовувати проєктно-кошторисну документацію на цей ремонт, щоб бути готовими на той випадок, якщо з’являться додаткові джерела фінансування», – підкреслив Сергій Димитрієв.

За інформацією Болградської міської ради