1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЕЦЬ ОЛЕКСАНДР...

НОВИНИ ГРОМАД: ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЕЦЬ ОЛЕКСАНДР ПУРТОВ ЗАВІТАВ ДО КЗ “ТУРИСТИЧНИЙ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЦЕНТР “БОЛГРАД” БОЛГРАДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Традиційно 1 вересня, на СВЯТО ПЕРШОГО ДЗВОНИКА вітають дітей з новим навчальним роком. Тому в КЗ “Туристичний інформаційний центр “БОЛГРАД” відкрили двері для учнів 8-ого класу БОЛГРАДСЬКИЙ ЛІЦЕЙ №3 (класний керівник Ярим Н.П.). Розповідали про історію створення ТІЦ «Болград» та роботу центру, чим займається, для чого створений та які є плани на майбутнє.

На зустріч запросили колишнього випускника 2010 року, тоді ще Болградської загальноосвітньої школи №3 – Олександра Пуртова. Тепер же він мужній воїн, який став до лав ТРО. Стоячи на захисті суверенітету України Олександр пережив страшні дні, які не залишись для нього безслідними. У липні 2023 року Наказом головнокомандувача Збройних Сил України молодший сержант нагороджений почесним нагрудним знаком «Золотий хрест». Головний меседж від Олександра: “Силу духа не зламати, ніяким фізичним впливом!” та “Якщо в команді не бачиш лідера – стань ним!” Зустріч з дітьми вийшла цікавою, актуальною та патріотичною!

Історія майбутнього будується сьогодні!

За інформацією КЗ “Туристичний інформаційний центр “БОЛГРАД”