1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ОЧІЛЬНИК РАЙОНУ ВІДВІДАВ ПАВЛІВСЬКУ...

ОЧІЛЬНИК РАЙОНУ ВІДВІДАВ ПАВЛІВСЬКУ ГРОМАДУ

06 вересня голова Болградської районної військової адміністрації Михайло Шарафаненко спільно з начальником відділу  інфраструктури,   містобудування та архітектури,  житлово-комунального господарства, екології райдержадміністрації Аркадієм Радуловим відвідали Павлівську громаду.

На початку зустрічі Павлівський сільський голова Олександр Романов зазначив, що місцевий бюджет в громаді виконується в повному обсязі, тому громада є спроможною. Також він підкреслив, що в громаді постійно проводиться благоустрій населених пунктів: частково проведено вуличне освітлення в усіх населених пунктах, проведені ремонтні роботи доріг комунальної власності та водопровідних мереж. Він зазначив, що проблем з вирішення земельних питань в громаді не має, податки всіма підприємствами сплачуються вчасно, що дає можливість громаді розвиватись та облаштовувати соціальні об’єкти. Після ракетного прильоту, який відбувся в липні цього року Павлівська сільська рада надала матеріальну допомогу постраждалим мешканцям громади на ремонт пошкоджених будівель.  

Очільник району ознайомився з діяльністю соціальних об’єктів населеного пункту, підготовкою навчальних закладів освіти до нового навчального року, готовністю до опалювального сезону 2023-2024 років та засобами безперебійного живлення. Крім того, він перевірив готовність захисних споруд до організації безпеки учасників освітнього процесу.

В рамках робочого візиту очільник району ознайомився з земельною ділянкою на якій планується будівництво сміттєпереробного заводу, проєкт якого пропонує Міндовкілля та інвестори.

Крім того, під час візиту голова Болградської РВА Михайло Шарафаненко провів робочу нараду з керівниками  Павлівської та Арцизької громад де  обговорили організацію захисту критичної інфраструктури зазначених громад.

Підсумовуючи візит Михайло Володимирович обговорив з головою сільської ради проблемні питання з якими стикається громада під час своєї діяльності.