1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ОЛЕКСАНДР ІОРДАНОВ ПРИЙНЯВ УЧАСТЬ...

ОЛЕКСАНДР ІОРДАНОВ ПРИЙНЯВ УЧАСТЬ В ОНЛАЙН-НАРАДІ З ПИТАНЬ АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ,  ПРОДОВОЛЬСТВА ТА ЗЕМЕЛЬНИХ ВІДНОСИН

За дорученням Одеської ОВА, Департамент аграрної політики, продовольства та земельних відносин впровадив на постійній основі проведення онлайн-нарад з проблемних питань в сфері аграрної політики, продовольства та земельних відносин, а також з питань розвитку територій, меліорації, рибного господарства, мобілізаційної роботи та фінансово-кредитної політики.

В нараді взяли участь заступник начальника Болградської РВА Олександр Іорданов, начальник відділу фінансів райдержадміністрації Павло Синельников та головний спеціаліст відділу економіки та  агропромислового розвитку райдержадміністрації Валентина Мануш.

Болградська районна адміністрація проаналізувала найпоширеніші проблемні питання сільгосптоваровиробники району та надала їх перелік до Департаменту аграрної політики, продовольства та земельних відносин. В свою чергу, під час наради відповідні спеціалісти надали конструктивні відповіді та консультації стосовно проблемних питань з якими стикаються в своїй роботі сільгосптоваровиробники.

Наради відбуватимуться щомісяця, а для ефективного їх проведення, відповідальні особи заздалегідь мають надавати перелік проблемних питань для розгляду по суті.