1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ОСВІТЯН ТА ПРАЦІВНИКІВ БІБЛІОТЕК...

ОСВІТЯН ТА ПРАЦІВНИКІВ БІБЛІОТЕК ПРИВІТАЛИ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

 Сьогодні в КЗ «Центр культури та дозвілля» Болградської міської ради освітян та бібліотекарів району зібрали разом, аби подякувати за працю, що вони роблять під час війни, виховуючи та навчаючи наших дітей. 

Це свято людей, які за покликом душі віддають свої знання дітям, навчають і виховують, розвивають в них найкращі риси, допомагають пізнати навколишній світ, плекають у своїх вихованців любов до рідних, близьких, друзів, свого краю та Батьківщини.

Традиційно захід розпочали зі вшанування пам’яті полеглих за Україну та виконанням Державного Гімну.

З професійним святом педагогів та бібліотекарів Болградської ОТГ привітали заступник начальника Болградської районної військової адміністрації Дмитро Дімитров, заступник голови Болградської районної ради Володимир Романовський, Болградський міський голова Сергій Димитрієв та начальник відділу освіти Болградської міської ради Ірина Гончарова.

Вони подякували  працівникам освіти  та бібліотек за натхненну та невтомну працю, вміння триматися та підтримувати інших, вірити у свою Батьківщину та перемогу.

Приємною частиною заходу стало вручення Почесних грамот  та Подяк Болградської РВА, Болградської районної та місцевої рад, відділу освіти Болградської міської ради.

З музичними привітаннями виступили  артисти та творчі колективи КЗ «Центр культури та дозвілля» Болградської міської ради.