1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ПРИВІТАННЯ НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА...

ПРИВІТАННЯ НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА З ДНЕМ ЗНАНЬ

Щиро вітаю Вас із Днем знань та початком нового навчального року!

Першого вересня усі дороги ведуть до школи – розпочинається новий навчальний рік, який принесе нові успіхи, нові звершення. Особливим він стане для першокласників, які вперше переступають поріг школи, відкриваючи для себе світ нових знань та яскравих вражень, а також для випускників, котрим доведеться обирати шлях у доросле життя. Адже від усвідомлення громадянської позиції, патріотизму, знань, розуміння свого місця у сучасному житті залежатиме майбутнє Української держави.

На жаль це світле і радісне свято проходить у воєнний час. Україна веде боротьбу з жорстоким та підступним ворогом за право на існування. За своє майбутнє. І хтось з батьків дітей, які пішли у школу, зараз зі зброєю в руках захищає нашу державу від російської навали. Захищає майбутнє наших дітей і внуків, їх право здобувати освіту українською мовою, знати історію своєї країни та отримувати знання в українській школі.

Бажаю вчителям і дітям, щоб навчальний рік пройшов у мирній спокійній атмосфері. Нехай він не буде затьмарений поганими новинами і подарує багато хороших емоцій, зробить кожного учня мудрішим і дорослішим. Бажаю міцного здоров’я, впевненості у власних силах та відвертого прагнення до нових знань, адже вони це сила!

Зі святом! З Днем знань! Успіхів у новому навчальному році!

Голова

Начальник районної державної

(військової) адміністрації Михайло ШАРАФАНЕНКО