1. /
  2. Новини
  3. /
  4. В АРЦИЗЬКІЙ ГРОМАДІ ПРОВЕЛИ...

В АРЦИЗЬКІЙ ГРОМАДІ ПРОВЕЛИ ЗАХІД З НЕПОВНОЛІТНІМИ КЛІЄНТАМИ ПРОБАЦІЇ

Серед клієнтів, які перебувають на обліку уповноважених органів з питань пробацї є неповнолітні(підлітки) які перебувають в конфлікті з законом. Соціально-виховна робота з неповнолітніми є одним з пріоритетних завдань пробації та служби зайнятості.

05 вересня 2023 року спеціалізований кар’єрний радник Арцизького відділу Болградської філії ООЦЗ Людмила Сачук спільно з начальником Болградського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області Аллою Серман був проведений захід із неповнолітнім суб’єктом пробації.

Під час зустрічі Людмила Сачук акцентувала, що на даний, не простий для Ураїни період, жінки живуть у стані постійного стресу й небезпеки. У таких умовах потрібна емоційна, психологічна підтримка: виговоритися, порадитися, пожалітися і навіть поплакати. Повідомила про те, що за час війни багато організацій відкрили для цього гарячі лінії психологічної підтримки або послугу безкоштовної консультації з психологами.

  • Алла Серман зазначила, що суть пробації полягає не тільки у встановленні нагляду за засудженими з покладанням на них певних зобов’язань й обмежень, а ще й в допомозі, спрямованій на їхню підтримку в суспільстві такими методами виховання, як бесіда

За інформацією Арцизького відділу Болградської філії Одеського обласного центру зайнятості