1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ЗАСІДАННЯ СЕСІЇ БОЛГРАДСЬКОЇ РАЙОННОЇ...

ЗАСІДАННЯ СЕСІЇ БОЛГРАДСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ

Сьогодні перший заступник начальника Болградської РВА Валерій Єребакан спільно з заступником начальника Болградської РВА Олександром Іордановим та керівниками структурних підрозділів РДА взяли участь у засіданні сесії Болградської районної ради VIII скликання.

До порядку денного було включено 6 питань, які попередньо були детально опрацьовані на засіданнях постійних комісій районної ради.

Голова Болградської районної територіальної виборчої комісії Людмила Брицкан ознайомила присутніх з інформацією Болградської районної територіальної виборчої комісії

Про затвердження Програми розвитку та функціонування української мови як державної в усіх сферах суспільного життя в Болградському районі на 2023-2030 роки доповів Валерій Єребакан перший заступник голови Болградської РВА

Павло Синельников, начальник відділу фінансів Болградської РВА ознайомив з виконанням бюджетів громад Болградського району у першому півріччі 2023 року та пріоритети використання бюджетних коштів в умовах воєнного стану.

Про готовність закладів освіти Болградського району до 2023-2024 навчального року доповіла Тетяна Ведь, головний спеціаліст відділу освіти, охорони здоров’я, культури та спорту райдержадміністрації.

Аркадій Радулов, начальник відділу інфраструктури, містобудування та архітектури, ЖКХ, екології райдержадміністрації ознайомив присутніх із заходами забезпечення готовності об’єктів комунальної та енергетичної інфраструктури до роботи в осінньо-зимовий період 2023-2024 року.

Виконуючий обов’язки керівника Болградської окружної прокуратури Дмитро Цоєв окреслив результати діяльності Болградської окружної прокуратури Одеської області щодо виконання функцій у 2022 році.

Також під час проведення сесії голова Болградської районної територіальної виборчої комісії Людмила Брицкан представила нового депутата, яка увійшла до складу депутатського корпусу Болградської районної ради, Олену Драганову.

За підсумками злагодженої роботи депутати опрацювали депутатські запити депутатів районної ради та прийняли ряд інших рішень.