1. /
  2. Новини
  3. /
  4. АПАРАТНА НАРАДА НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ...

АПАРАТНА НАРАДА НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА

Сьогодні, під керівництвом начальника Болградської районної військової адміністрації Михайла Шарафаненка, відбулась щотижнева апаратна нарада за участю заступників голови та керівників структурних підрозділів районної державної адміністрації.

Під час наради керівники структурних підрозділів Болградської РВА доповіли про проведену роботу за минулий тиждень та про основні питання на поточний тиждень у підпорядкованих їм відділах.

Начальник управління соціального захисту населення районної державної (військової) адміністрації Олександр Рожков доповів про впровадження в промислову експлуатацію програмного забезпечення Єдиної інформаційної системи соціальної сфери у Болградському районі.

Єдина інформаційна система соціальної сфери (ЄІССС)  – це єдина комплексна інформаційно-аналітична система соціальної сфери, яка призначена для накопичення, зберігання та автоматизованого оброблення інформації щодо соціального захисту населення, створена з урахуванням новітніх інформаційних та управлінських технологій, єдиних сучасних стандартів якості обслуговування заявників, можливостей вироблення ефективних організаційних і структурних рішень.

Було зазначено, що в Болградському районі протягом року в системі ЄІССС обробляється 8014 особових справ внутрішньо переміщених осіб для призначення та виплати допомоги на проживання, в тому числі по Болградському відділу – 4573 справи, по Тарутинському відділу – 1778 особових справ, по Арцизькому відділу – 1663 справ ВПО.

Наразі управлінням соціального захисту населення Болградського району для забезпечення своєчасного призначення та виплати найбільш затребуваних серед населення соціальних допомог,  виконано міграцію на промислове середовище ЄІССС -7465 справ, в тому числі по Болградському відділу – 3600 справ, по Тарутинському – 2112 справ та по Арцизькому – 1753 справи.

Про підсумки збору пізніх сільськогосподарських культур урожаю 2023 року сільгосппідприємствами району ознайомила присутніх начальник відділу економіки та агропромислового розвитку районної державної (військової) адміністрації Світлана Вербанова.

У завершені наради Михайло Володимирович  надав ряд відповідних доручень керівникам структурних підрозділів районної військової адміністрації.