1. /
  2. Новини
  3. /
  4. «БІЗНЕС БЕЗ БАР’ЄРІВ» –...

«БІЗНЕС БЕЗ БАР’ЄРІВ» – СПІЛЬНОТА КОМПАНІЙ, СПРЯМОВАНОЇ НА СТВОРЕННЯ РІВНИХ МОЖЛИВОСТЕЙ ДЛЯ ВСІХ УКРАЇНЦІВ

«Це чудова нагода спробувати допомогти людям у своїй роботі», – каже Сергій Лубін, водій класу авто «Інклюзивний» від Uklon – учасника спільноти «Бізнес без бар’єрів».

Для спецпроєкту Українська правда Сергій розповів, що вирішив стати водієм цього класу авто, як тільки дізнався про його запуск. Каже, навіть найінклюзивніший транспорт не матиме сенсу, якщо його водій не проявить професіоналізм та повагу до своїх пасажирів.

За словами одного з пасажирів інклюзивного класу авто, Сергія Храпка – ветерана, який у 2015 році втратив руку і ногу, ставлення до людей з інвалідністю – це питання до всього суспільства.

Як зазначає Валентина Сухар, очільниця благодійного фонду Unity, люди з інвалідністю не хочуть до себе жалості: «Ми просто хочемо жити максимально самостійним життям».

Інклюзивний клас авто – одна із таких можливостей. Дізнайтеся більше про проєкт у матеріалі https://life.pravda.com.ua/…/chomu_inkliuziia_vazhlyva…

Нагадаємо, учасник спільноти «Бізнес без бар’єрів» – онлайн-сервіс виклику авто Uklon – запустив клас авто для пасажирів, які користуються кріслом колісним, у квітні цього року. Проєкт реалізується спільно з Mastercard – ще одним учасником спільноти, і компанією MacPaw.

«Бізнес без бар’єрів» – спільнота компаній, яка об’єдналася навколо ініціативи першої леді Олена Зеленська «Без бар’єрів», спрямованої на створення рівних можливостей для всіх українців.

#бізнесбезбарєрів

#bezbariernist #безбарєрність #barrierfree