1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ГОЛОВА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА ОЗНАЙОМИВСЯ...

ГОЛОВА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА ОЗНАЙОМИВСЯ ЗІ СТАНОМ РОЗЧИСТКИ ДОРІГ В РАЙОНІ

Сьогодні, голова Болградської РВА Михайло Шарафаненко спільно з начальником відділу інфраструктури, містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства, екології Болградської РВА Аркадієм Радуловим ознайомились з ходом розчистки доріг загального користування державного та місцевого значення від снігових наметів.

У зв’язку з тим, що Служба відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області та Служба місцевих автомобільних доріг не встигають оперативно чистити від снігу автошляхи державного та місцевого значення на території району, на допомогу їм прийшли громади й сільськогосподарські підприємства, які мають відповідну техніку.

За допомогою комунальних служб громад та фермерських господарств в громадах району проводиться розчистка доріг між населеними пунктами громад для забезпечення проїзду бригад ДТЕК та відновлення електропостачання, а також забезпечення доступу мешканців району до районного центру, лікарень та інших потреб. Наразі на 90% доріг нашого району забезпечено проїзд, але потрібне додаткове розчищення.

На сьогоднішній день в Болградському районі залишаються знеструмленими 16 населених пунктів. У 80 населених пунктів відновлене електропостачання, але є проблеми в населених пунктах на лініях 0,4 кіловольт. Працюють 9 аварійних бригад ДЕТЕК.

Болградська РВА висловлює подяку всім , хто долучився до ліквідації наслідків стихійного лиха.

У Василівській громаді очільник району оглянув пошкоджений дах будинку культури у с. Василівка внаслідок стихійного лиха. Силами працівників громади наразі проводяться розбір пошкоджених конструкцій та облаштування тимчасового захисту від опадів для збереження залу і обладнання.

Голова Болградської РВА надав відповідні доручення керівнику Василівської ОТГ щодо облаштування даху.