1. /
  2. Новини
  3. /
  4. КЕРІВНИКИ БОЛГРАДСЬКОЇ РВА  ОБГОВОРИЛИ...

КЕРІВНИКИ БОЛГРАДСЬКОЇ РВА  ОБГОВОРИЛИ ПЛАН РОЗВИТКУ ПІВДНЯ ОДЕЩИНИ

Сьогодні перший заступник начальника Болградської районної державної (військової) адміністрації Валерій Єребакан спільно з заступником начальника Болградської РВА Олександром Іордановим та начальниками структурних підрозділів райдержадміністрації взяли участь в онлайн обговоренні та розробці спільного проєкту «Інвестиційний план розвитку півдня Одещини (Програма SMART for Ukraine)».

Зазначимо, що проєкт розробляє Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України спільно з Європейським банком реконструкцій та розвитку.

Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) – міжнародна фінансова установа, яка підтримує проекти у більш ніж 38 країнах світу. Банк інвестує в першу чергу клієнтів приватного сектору, потреби яких не можуть бути повністю задоволені ринком, ЄБРР сприяє підприємництву та сприяє переходу до відкритої та демократичної ринкової економіки.

Також з метою якісної підготовки необхідної інформації для реалізації проєкту  залучено міжнародну консалтингову інжинірингову компанію Royal Haskoning DHV (Королівство Нідерландів) та її підрядну компанію в Україні ТОВ «Інформалл груп».

Учасники наради мали можливість надати пропозиції щодо розвитку півдня Одещини та обговорити питання стосовно координації подальшої роботи у вищезазначеному напрямку.