1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НАЧАЛЬНИК БОЛГРАДСЬКОЇ РВА  ВЗЯВ...

НАЧАЛЬНИК БОЛГРАДСЬКОЇ РВА  ВЗЯВ УЧАСТЬ В НАРАДІ ОДЕСЬКОЇ ОВА

Сьогодні голова Болградської районної військової адміністрації  Михайло Шарафаненко спільно першим  заступником голови Болградської РДА Валерієм Єребаканом, а також т.в.о. військового  коменданта  Болградського району Анатолієм Кушніром,  начальником Болградського районного відділу поліції ГУ НП в Одеській області  Романом Михайловим, представників Болградського РУ ДСНС та керівниками структурних підрозділів Болградської РВА взяли участь в нараді щодо оперативного реагування сил та засобів територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Одеської області на надзвичайні ситуації, події та аварії в осінньо-зимовий період 2023/2024 року в умовах воєнного стану.

Нарада проходила під головуванням начальника Одеської ОВА Олега Кіпера.

На початку наради начальник Болградської РВА Михайло Шарафаненко доповів про стан справ у районі.

Щодо готовності аварійно-рятувальних та комунальних служб області до ліквідації наслідків можливих надзвичайних ситуацій та аварій на автодорогах, об’єктах електро-, тепло-, газо-, водопостачання та водовідведення в осінньо-зимовий період 2023/2024 року доповіли керівники відповідних служб Одеської області.

Учасники наради обговорили та мали можливість внести свої пропозиції та доповнення стосовно вищезазначеного питання.

За результатами  наради начальник Болградської РВА Михайло Шарафаненко надав відповідні доручення керівникам структурних підрозділів Болградської РВА.