1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: БОЛГРАДСЬКА ГРОМАДА...

НОВИНИ ГРОМАД: БОЛГРАДСЬКА ГРОМАДА ВСТУПИЛИ У ПАРТНЕРСТВО З ПОЛІЦІЄЮ РЕГІОНУ

24 листопада, начальник Головного управління Національної поліції в Одеській області Іван Жук підписав меморандуми про співпрацю та партнерство з головами шести ОТГ. Серед них й Болградська громада, яку представляв Болградський міський голова Сергій Димитрієв.

Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції України в Одеській області.

« Ми посилюємо безпеку та захист жителів нашого регіону, і я вдячний кожному з вас за тісну співпрацю у цьому напрямку. Для нас є дуже важливими підтримка та втілення безпекових проєктів, один із яких є «Поліцейський офіцер громади», – сказав полковник поліції у ході ділової зустрічі із керівництвом Болградської міської, Великобуялицької, Коноплянської, Куяльницької, Нерубайської та Успенівської сільськими громадами.

Зі свого боку, усі вони зазначили, що без сумніву підтримали ініціативу, адже постійна присутність офіцера поліції в громадах, плідна співпраця з місцевими жителями та орієнтування на їхні потреби – це запорука спокою та порядку.

Найближчим часом у зазначених громадах з’являться свої «шерифи», які забезпечуватимуть правопорядок на території обслуговування, оперативно реагуватимуть на проблеми людей, що стосуються безпеки, тісно співпрацюватимуть з органами влади та населенням.

Зазначимо, що для цього депутати Болградської міської ради наприкінці вересня 2023 року ухвалили рішення про виділення коштів на придбання будівлі в селі Виноградівка для облаштування робочого місця дільничного офіцера поліції.

Статистика и объявления

Продвигать публикацию

Все реакции:

22