1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: ПРО ВАЖЛИВІСТЬ...

НОВИНИ ГРОМАД: ПРО ВАЖЛИВІСТЬ ОТРИМАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ НЕПОВНОЛІТНІМ СУБ’ЄКТОМ ПРОБАЦІЇ РОЗПОВІЛИ В АРЦИЗЬКІЙ ГРОМАДІ

7 листопада начальник Болградського районного відділу філії Центру пробації в Одеській області разом з неповнолітнім суб’єктом пробації відвідали Арцизький відділ Болградської філії Одеського обласного центру зайнятості з метою вирішення криміногенної потреби «Освіта, навчання і працевлаштування», виявленої за результатами оцінки ризику вчинення повторного кримінального правопорушення.

Під час заходу неповнолітньому суб’єкту пробації було роз’яснено про необхідність та важливість отримання професійної освіти. Відсутність постійного місця роботи та офіційних джерел доходів, які необхідні для задоволення життєвих потреб людини, часто є причиною протиправної поведінки. Тому, за допомогою кар’єрного радника центру зайнятості, Людмили Сачук, підліток пройшов тестування методики діагностики мотивації особистості до успіху. Також, пані Людмила запропонувала юнаку навчання у Державному навчальному закладі «Одеській центр професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості» та надала перелік професій.

Підліток подякував за проведений захід, який допоможе йому обрати правильну для себе професію.

За інформацією Арцизької міської ради