1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: В ЛІЦЕЯХ...

НОВИНИ ГРОМАД: В ЛІЦЕЯХ БОЛГРАДСЬКОЇ ГРОМАДИ РОЗПОЧАТО ОПАЛЮВАЛЬНИЙ СЕЗОН 2023-2024

Учора, на виконання рішення виконкому Болградської міської ради в навчальних закладах загальної середньої освіти Болградської громади запустили системи опалювання.

Зазначемо, що цим рішенням передбачено розпочати подачу тепла на підприємствах, закладах і установах Болградської територіальної громади з урахуванням кліматичних умов, згідно з будівельними нормами та правилами, а також правилами технічної експлуатації, нормами, санітарного законодавства та іншими нормативно – правовими актами, у першу чергу на об`єктах, для теплопостачання яких не використовується природний газ, у закладах охорони здоров’я, загальної середньої та дошкільної освіти та інших закладах Болградської територіальної громади, обладнаних автономними системами опалення.

«Цей опалювальний сезон повинен продемонструвати енергоефективність всіх наших закладів освіти взагалі, адже у нас залишилось ні одного ліцею або дитсадка, де б не була призведена заміна старих вікон на металопластикові. З цією метою, а також для комфортного перебування дітей ми це й робили», – звернув увагу колег Болградський міський голова Сергій Димитрієв у ході засідання виконавчого комітету.

Додамо, що не опалюється сьогодні лише Табаківський заклад освіти, де триває будівництво укриття.

Нагадаємо, 1 листопада опалювальний сезон 2023-2024 було розпочато в дошкільних закладах освіти громади та КНП «Болградська ЦРЛ» Болградської міської ради.

За інформацією Болградської міської ради