1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ РАЙОНУ!

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ РАЙОНУ!

День Гідності та Свободи – це день, який змінив свідомість українського народу, об’єднав прагнення мільйонів українців до кращого життя. В цей день ми віддаємо шану громадянському подвигу, патріотизму і мужності людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси і європейський вибір нашої держави. Патріотизм нинішнього покоління, завзяття творців української державності довели, що наш народ є господарем на своїй землі. Адже від кожного з нас залежить, у якій Україні житимемо ми і житимуть наступні покоління.

Вісім років українці стверджують своє прагнення жити у демократичній країні, обираючи боротьбу за свободу та незалежність. Сотні наших земляків стали на захист української держави. Є ті, хто навіки залишаться у нашій пам’яті Героями!

Низький уклін бійцям, які захищали та нині захищають нашу територіальну цілісність. Низький уклін волонтерам та всім тим, хто наближує Перемогу у тилу.

Від щирого серця бажаю усім нам Перемоги та миру, злагоди і непохитної віри, що ми зуміємо зробити все, як єдиний великий народ.

Вистояли на Майдані – переможемо й російських окупантів!

Нехай Господь береже нашу Батьківщину і кожного з нас!

Слава Україні!

Голова

Начальник районної державної

(військової) адміністрації Михайло ШАРАФАНЕНКО