1. /
  2. Новини
  3. /
  4. В АРЦИЗЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДКРИЛИ...

В АРЦИЗЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДКРИЛИ ЧЕРГОВИЙ ПІДРОЗДІЛ ПОЖЕЖНОЇ ОХОРОНИ

У селі Главані Арцизької громади відкрито підрозділ місцевої пожежної охорони.

До церемонії відкриття долучились голова Болградської РВА Михайло Шарафаненко, Арцизький міський голова Сергій Парпуланський, керівник Болградського ГУ ДСНС України в Одеській області Борис Міхальчан та полковник служби цивільного захисту Денис Платонов.

Для виконання службових обов’язків команда пожежників отримала спецавтомобіль від ГУ ДСНС в Одеській області. А за рахунок місцевого бюджету та силами КП “Комфорт-16” було відремонтовано будівлю, в якій базується підрозділ.

Основними завданнями місцевої пожежної охорони є забезпечення пожежної безпеки, запобігання виникненню пожеж та випадків загибелі й травмування людей на них, гасіння пожеж, рятування людей, а також надання допомоги під час ліквідації наслідків інших надзвичайних ситуацій.

Це вже четвертий осередок пожежників, заснований у селах Арцизької громади, в селах Кам’янське, Задунаївка та Нова Іванівка Арцизької громади вже функціонують команди місцевої пожежної охорони.

Після відкриття начальник Болградської РВА Михайло Шарафаненко ознайомився з облаштуванням пункту незламності, місцем компактного проживання ВПО та захисною спорудою в навчальному закладі села Главані Арцизької громади.