1. /
  2. Новини
  3. /
  4. В БОЛГРАДСЬКОМУ РАЙОНІ АКТИВНО...

В БОЛГРАДСЬКОМУ РАЙОНІ АКТИВНО ПРОВОДИТЬСЯ РЕМОНТ ДОРІГ

Завдяки сприянню Болградської районної державної адміністрації та Одеської ОДА  у жовтні 2023 року з обласного бюджету було виділено 50,0 млн. грн. на проведення ремонтних робіт доріг Болградського району, які потребують термінового забезпечення проїзного стану.

Ремонтні роботи одразу було розпочато на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення С162303 «Ярове – Лужанка – Рівне» протяжністю  14,2 км та  на ділянці між населеними пунктами Василівка, Калчева та Кубей протяжністю 21 км.

Днями у Тарутинській громаді було завершено поліпшення проїзного стану дороги «Ярове – Лужанка – Рівне».  Ремонт даної дороги було вкрай актуальним, адже майже щодня цим маршрутом курсує шкільний автобус, який підвозить дітей з с. Лужанка до Рівненського ліцею.

Сьогодні голова Болградської РВА Михайло Шарафаненко спільно з начальником відділу  інфраструктури,   містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства, екології райдержадміністрації Аркадієм Радулови та представниками підрядної організації ознайомились з ходом проведення  ремонтних робіт на  ділянці дороги  між населеними пунктами Калчева,  Василівка та Кубей Василівської громади.

Наразі, на деяких ділянках дороги між населеними пунктами Василівка та Кальчева проводиться укладка асфальту та влаштування вирівнювального шару дорожнього покриття. Крім того, проводиться підготовка дорожнього полотна  на ділянках дроги між населеними пунктами Калчева та Кубей.

В Болградській громаді розпочато ремонтні роботи на ділянці дороги О 160708   Виноградівка – Котловина – Нагірне – Орлівка – /М15/ у с. Виноградівка. На даний час проводиться вирівнювання узбіччя  та підготовка дорожнього полотна до проведення ямкового ремонту.

Керівник району надав свої пропозиції щодо проведення ремонтних робіт на окремих ділянках зазначених доріг.

Крім того, в Арцизькій громаді розпочато ремонтні роботи на дорозі  О160202 «Арциз – Виноградівка – Спаське» між населеними пунктами Виноградівка та Плоцьк протяжністю біля 3 км для забезпечення транспортного сполучення з центром громади (м. Арциз).