1. /
  2. Новини
  3. /
  4. В  ТАРУТИНСЬКОМУ ЛІЦЕЇ  ВВЕДЕНО...

В  ТАРУТИНСЬКОМУ ЛІЦЕЇ  ВВЕДЕНО В ЕКСПЛУАТАЦІЮ  УКРИТТЯ

Сьогодні, комісією з огляду будівельне – цивільного захисту найпростіших укриттів та захисних споруд, що розташовані у безпосередній близькості до місця знаходження закладів освіти, які плануються використовувати для укриття здобувачів освіти і працівників, у тому числі для осіб з особливими освітніми потребами введено в експлуатацію захисну споруду в Тарутинському ліцею.

Про це підписаний акт оцінки укриття, що дає  можливість  його використання для укриття населення.

В онлайн – режимі зазначений об’єкт проінспектували перший заступник голови Болградської РВА Валерій Єребакан та представник відділу освіти,  охорони здоров’я,  культури та спорту Болградської РВА.

Членами комісії проведений огляд найпростішого укриття у присутності директора Тарутинського ліцею Олега Ткаченко та керівника підрядної організації, що виконувала роботи з капітального ремонту укриття, Сергія Раткова.

Комісія оцінила загальний стан об’єкта як справний та працездатний. Укриття відповідає усім вимогам захисної споруди. Є два входи (виходи), працює вентиляція, опалення та система освітлення, також  є централізоване водопостачання та водовідведення, облаштовані туалети, в наявності медичний кабінет. На випадок відключення світла укриття забезпечено генератором  та інтернет – зв’язком.

Для кожної паралелі класів передбачений окремий кабінет.  Ремонт проведений якісно відповідно до усіх будівельних норм. Крім того в укритті Тарутинського ліцею розміщений Пункт Незламності.

 З наступного тижня учні Тарутинського ліцею приступлять до очного навчання.