1. /
  2. Новини
  3. /
  4. КОМАНДИ КУБЕЙСЬКОЇ ГРОМАДИ З...

КОМАНДИ КУБЕЙСЬКОЇ ГРОМАДИ З ГАНДБОЛУ ЗАЙНЯЛИ ПРИЗОВІ МІСЦЯ У ЗМАГАННЯХ “КУБОК ДУНАЮ”

Завдяки мужності та героїзму Сил безпеки та оборони України, які самовіддано виборюють вільне та незалежне майбутнє українського народу у воєнному протистоянні з російським агресором, дні святкування головних державних свят – Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України – в Ізмаїлі стали часом активного спортивного життя.

Так, 23 серпня в міському Палаці спорту відбувся Відкритий турнір з гандболу “Кубок Дунаю” серед юнаків та дівчат 2012 року народження та молодше, 24 серпня на трьох майданчиках відшумів турнір з волейболу пам’яті ізмаїльських волейболістів, а 25-го на площі біля Діорами юні борці розіграли Кубок Бессарабії.

Кожен спортивний захід був сповнений спортивного азарту та намагання досягти результатів за умови, що на спортмайданчиках зустрічались не супротивники, а друзі, обʼєднані захопленням одним видом спорту.

Щодо підсумків, то гандболісти, які проводять свій турнір вдруге (перший був змаганнями професіоналів), цього разу вперше вивели на ігрове поле дитячі команди – отримати досвід змагань заради майбутніх успіхів. Серед юнаків перше місце посіла команда ГК «Ізмаїл», друге – ГК «Кубей», серед дівчат перше місце посіла команда «Татарбунари», друге та третє – команди з Кубею. Наші дівчата, які займаються гандболом півроку, поділили третє місце з кубейськими гандболістками та отримали визнання вболівальників за стійкість та намагання встояти проти сильнішого та досвідченого суперника.

У волейболістів змагання відбулись за трьома категоріями, тож серед ветеранів (40+) третє місце посіла команда ВК «Fest», на другому – ВК «Фанат», а перше посіла команда ВК «Сигнал». Серед молоді третє місце посіла команда ВК «Бессарабія», друге – ВК «Фанат», перше – ВК «Авангард». У жінок третє місце посіла команда ВК «Фанат», друге – ВК «Бессарабія», перше – ВК «Другарі». Поза конкурсом зустрілись команди учнів «Авангард» і «Фанат» (3:0).

У борців, які зібрались на традиційний чемпіонат Бессарабії, кожен двобій визначав переможця. Хоча кожен, хто взяв участь у змаганнях, продемонстрував силу волі, витримку та бажання розвиватись та досягати результатів.

На всіх змаганнях спортсменів вітали заступник Ізмаїльського міського голови Сергій Лузанов та очільниця відділу фізичної культури та спорту Ізмаїльської міської ради Тетяна Морій.

Всі переможці отримали грамоти та медалі.

Ми безмежно вдячні нашим Захисникам та Захисницям за впевненість, що в нашого народу є майбутнє, та за можливість гідно ростити та всебічно розвивати це майбутнє.