1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НАЧАЛЬНИК БОЛГРАДСЬКОЇ РВА ВЗЯВ...

НАЧАЛЬНИК БОЛГРАДСЬКОЇ РВА ВЗЯВ УЧАСТЬ У СЕЛЕКТОРНІЙ НАРАДІ ОДЕСЬКОЇ ОВА

Сьогодні під головуванням заступника голови Одеської обласної державної адміністрації Сергія Підгайного відбулась он-лайн нарада з керівниками районних державних адміністрацій та головами громад з питань виконання постанови КМУ від 02.06.2023 року №559 «Про затвердження Порядку та умов надання у 2023 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на створення мережі спеціалізованих служб підтримки осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі».

У нараді взяли участь начальник Болградської РВА Геннадій Бамбура, заступник начальника Болградської РВА Дмитро Дімитров, начальник управління соціального захисту населення Болградської РВА Олександр Рожков та начальник фінансового відділу  Болградської РВА Павло Синельников.

Під час наради директор департаменту соціальної та сімейної політики Одеської ОВА Тетяна Дементьєва роз’яснила вимоги Постанови та   умови отримання субвенції.

Також директор департаменту соціальної та сімейної політики Одеської ОВА  зазначила, що в минулому році субвенції отримали 6 громад. В цьому році для Одеської області виділено з державного бюджету місцевим бюджетам на створення мережі спеціалізованих служб підтримки осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі 5 млн. грн.

Під наради присутні отримали відповіді на хвилюючі питання щодо отримання субвенції.