1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НАВЧАННЯ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ ВСЕУКРАЇНСЬКИХ...

НАВЧАННЯ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ ВСЕУКРАЇНСЬКИХ КУРСІВ

Курси про продуктове ІТ від Genesis Education викладатимуть для українських студентів!

Всеукраїнські освітні курси — це інтерактивне гейміфіковане навчання у змішаному форматі для студентів українських закладів вищої освіти.

Нині вже понад 1000 викладачів з 213 закладів вищої освіти успішно завершили навчання за програмами «Створення та розвиток IT-продуктів» та «Маркетинг IT-продуктів». А 95% з них вже готові використовувати курси у своїх дисциплінах

Щоб інтегрувати курс у свою освітню програму, викладачі проходять двотижневе навчання, складають тестування та отримують сертифікати. Далі вони можуть впроваджувати ці курси як окремі дисципліни, частини наявних або як вибіркові.

Викладачі можуть обрати один або декілька курсів, пройти навчання та використовувати його у своїй освітній програмі. Попередньо зареєструватися на наступну хвилю навчання для викладачів за курсами «Створення та розвиток ІТ-продуктів», «Маркетинг ІТ-продуктів», «Аналітика в продуктовому IT» можна на платформі: https://bit.ly/3sJMHux

У довгостроковій перспективі також впровадять курси з менеджменту, тестування, дизайну, рекрутингу та розробки програмного забезпечення. Плануємо, що у наступні п’ять років нові інтерактивні курси пройдуть 100 000 студентів з усієї України. Слідкуйте за оновленнями!