1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ГОЛОВА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА ОЗНАЙОМИВСЯ...

ГОЛОВА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА ОЗНАЙОМИВСЯ З РОБОТОЮ КП «ГОРВОДОКАНАЛ» БОЛГРАДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

З метою продовження перевірки готовності об’єктів критичної інфраструктури та закладів соціально-культурної сфери Болградського району до роботи в умовах обмеження електропостачання голова Болградської районної військової адміністрації Михайло Шарафаненко спільно з начальником відділу  інфраструктури,   містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства, екології райдержадміністрації Аркадієм Радуловим, представниками Болградського районного управління ДСНС, першим заступником Болградського міського голови Андрієм Гарваловим відвідали КП «Горводоканал» Болградської міської ради.

З працівниками комунального підприємства були обговорені та відпрацьовані алгоритми дій під час умовних екстрених відключень від електропостачання, розглянуто ефективність взаємодії персоналу відповідальних за енергозабезпечення та автономну роботу об’єкту критичної інфраструктури.

Нагадаємо, що в Болградському районі такі практичні навчання відбулись без значних зауважень. Всі об’єкти вчасно перейшли на резервне альтернативне живлення.