1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ТЕПЛИЦЬКУ ГРОМАДУ ВІДВІДАВ ГОЛОВА...

ТЕПЛИЦЬКУ ГРОМАДУ ВІДВІДАВ ГОЛОВА БОЛГРАДСЬКОЇ РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

В п’ятницю 22 вересня голова Болградської районної військової адміністрації Михайло Шарафаненко провів виїзний прийом в Теплицькій громаді.

Спільно з начальником відділу інфраструктури, містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства, екології райдержадміністрації Аркадієм Радуловим відвідали соціальні об’єкти громади.

Теплицький сільський голова Іван Леонтьєв розповів про стан справ з облаштування укриттів для закладів дошкільної освіти, які знаходяться на стадії завершення робіт. Також відвідали укриття Теплицького ліцею з початковою школою та гімназією та сам ліцей. Разом з начальником відділу освіти, молоді та спорту Марією Кірчук обговорили можливості створення опорного закладу в громаді.

Директорка Теплицького ліцею Олена Гайдаржі показала нові поліпшенні умови для навчання учнів, які стали можливими завдяки підтримці депутатського корпусу та голови Теплицької сільської ради.

Михайло Шарафаненко ознайомився з роботою діючої амбулаторії сімейної медицини. З лікаркою загальної практики сімейної медицини Ларисою Тодоровою обговорили нагальні потреби.

Голова Іван Леонтьєв окреслив питання готовності до опалювального сезону та забезпечення засобами безперебійного живлення в громаді.

За підсумками зустрічей Михайло Шарафаненко в результаті конструктивного діалогу з представниками керуючого складу громади зазначив про необхідність налагодження роботи з інвестиційних проектів та озвучив готовність сприяння з боку Болградської РВА у їх успішній реалізації.

За інформацією Теплицької сільської ради