1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ТРЕНІНГ ДЛЯ ЖУРНАЛІСТІВ ТА...

ТРЕНІНГ ДЛЯ ЖУРНАЛІСТІВ ТА ЖУРНАЛІСТОК

Запрошуємо представників/- ць ЗМІ взяти участь у тренінгу «Насильство під час війни: сенситивне висвітлення теми та способи подачі матеріалу».

Мета заходу – обмін експертними знаннями для більш сенситивного, гендерно збалансованого, недискримінаційного висвітлення тем, пов’язаних з насильством під час війни (зокрема сексуального насильства), а також інформування журналістів/-ок щодо діючих сервісів підтримки.

☝️У межах тренінгу учасники/-ці зможуть отримати знання, зокрема щодо:

▪️правил сенситивного спілкування й донесення інформації до постраждалих та як більш впевнено висвітлювати питання, пов’язані із насильством під час війни;

▪️поділитись власними поглядами щодо роботи з темою та розібрати проблемні питання;

▪️познайомитись з фахівцями по роботі з постраждалими для широкого розуміння підходів до створення медіа-матеріалів з тематики насильства;

▪️обмінятись контактами з топ-організаціями, які працюють з постраждалими для створення спільних медіа-проєктів тощо.

🗓Дата проведення заходу: 28 вересня 2023 р, (початок о 15:00).

☝️Передбачена можливість участі як в офлайн, так і в онлайн форматах.

Реєстрація за посиланням👉: https://cutt.ly/nwvaphAp

Посилання на онлайн приєднання👉: https://cutt.ly/rwvap6Oz

❗️Звертаємо увагу, що у зв’язку з безпековими чинниками місце проведення заходу буде повідомлено учасникам/-цям в особистому порядку організаторами заходу.

ℹ️Для отримання більш детальної інформації, програми заходу та підтвердження участі просимо контактувати з експерткою Офісу Віцепрем’єрки, національною координаторкою організації «UA Experts», Оксаною Нечитайло, +38 (093) 076 84 11, e-mail: nechutailooksana@gmail.com.

Захід організовано за ініціативи Офісу Віцепрем’єрки спільно з Апаратом Урядова уповноважена з ґендерної політики, ГО UA Experts та американської благодійної організації Help Heroes Of Ukraine за підтримки Фонд Народонаселення ООН в Україні – UNFPA Ukraine в межах Соціально-правовий проєкт Response&Prevention.